A céltudatos nő

Cynthia Heald

további művek...

  • Oldalszám:

  • Méret:

  • Kivitel:

  • Kiadás:

  • ISBN:

  • Raktár:

    Készleten

1300 Ft

1105 Ft

-15%

kedvezménnyel

Leírás

Saját életed igazi és örök céljait Isten céljainak megértésén keresztül találhatod meg.
Mi végre vagyunk e világon? Bár a társadalom a siker, a pénz és az élvezetek hajszolását sulykolja belénk, fontos tudnunk, hogy Isten saját képére teremtett minket, ezért igazi megelégedést csak az Ő céljainak betöltésében találhatunk.
Ha eddigi céljaid már nem tűnnek vonzónak – és „sikereid” eredményeként üresnek érzed az életed –, a könyvben szereplő biblia­tanulmányok elvezethetnek egy olyan útra, melyen minden napot a hála és a reménység érzetével kezdhetsz el.
Növekedj az igazi békességben és megelégedettségben, és ismerd fel, milyen nagy öröm az Isten és embertársaink iránt tanúsított szeretet, az Istenre való reményteljes várakozás, a benne való bizakodás a szenvedés során, az istenfélelemben való szolgálat és végül, az ő céljainak a betöltése.

A szerzőről:
Cynthia Heald előadásai és könyvei révén világszerte az Isten szerinti nőiességre bátorítja a nőket. Arra, hogy legyenek céltudatosak és szabadok Krisztusban, legyenek a kegyelem gyermekei, imádkozzanak és törekedjenek a kiválóságra. Férjével a Navigators missziós szervezet munkatársai.

A szerző nőknek szóló bibliatanulmányai közül NŐI KISKÖNYVTÁR  sorozatunkban elsőként A céltudatos nő került magyarul olvasóink kezébe, majd ezt továbbiak követték: A szabad nő, A kiváló nő, Az imádkozó nő, Az irgalmas szívű nő, A szerető szívű nő és A hittel teli nő.
Ezek a kötetek kiscsoportos foglakozásokra is alkalmasak.