Barbara, gyere vissza!

C. John Miller és Barbara Miller Juliani

további művek...

  • Oldalszám:

  • Méret:

  • Kivitel:

  • Kiadás:

  • ISBN:

  • Raktár:

    Készleten

2300 Ft

1955 Ft

-15%

kedvezménnyel

Leírás

Inspiráló beszámoló egy tékozló leány hithez való visszatéréséről és apjával való kibéküléséről.

„Anya, apa! Elegem van a szabályaitokból és az erkölcsötökből. Többé nem akarok keresztyénként viselkedni, és nem is fogok!” – jelentette ki a 18 éves Barbara.
Miközben apja megpróbálta jobb belátásra bírni, Barbarában nőtt a neheztelés, és az erkölcstelenség útjára lépett, ami csak fokozta szülei fájdalmát.
„Tudok az emberi romlottságról, de sokáig tagadtam, hogy a családunkban is létezhet” – írja C. John Miller. A valósággal való szembesülése azonban arra késztette, hogy szembenézzen saját  bűnével, bocsánatot kérjen, elismerje, hogy képtelen megváltoztatni önfejű lányát, és Isten szerinti módon kezdje szeretni Barbarát.
John Miller és Barbara Miller elbeszéli, hogy milyen úton jutottak el a fájdalmas konfliktusoktól az örömteli kibékülésig. Könyvük így ellenállhatatlan képet fest Isten Millerékre és mindnyájunkra áradó kegyelméről, és felbecsülhetetlen értékű tanulságokkal szolgál az alázattal, bátorsággal és reménnyel kapcsolatos küzdelmeinket illetően.
A könyv végén a fejezetek tanulmányozását segítő kérdések találhatóak.

C. John Miller gyakorlati teológiát tanított a Westminster Teológiai Főiskolán, a World Harvest Mission igazgatója volt, és több országban vezetett missziós utakat. Alapító lelkipásztora volt a Philadelphia mellett működő Új Élet Presbiteriánus Gyülekezetnek, melyből Philadelphia környékén több más gyülekezet is született. Ő írta az Erőteljes evangélium erőtleneknek és a Kinőni a befelé fordult gyülekezetet c. könyveket.
Barbara Miller Juliani bibliatanító, szerkesztő és konferenciák előadója. A Stanford Egyetemen szerzett mesterfokozatot, majd 8––10. osztályokban tanított, és férjével, Angelóval létrehozta a pennsylvaniai Glenside-ban működő Új Élet Presbiteriánus Gyülekezet ifjúsági szolgálatát. A Juliani házaspárnak négy gyermeke van.