Az ő nyomdokain

Charles M. Sheldon

további művek...

  • Oldalszám:

  • Méret:

  • Kivitel:

  • Kiadás:

  • ISBN:

  • Raktár:

    Készleten

2300 Ft

1955 Ft

-15%

kedvezménnyel

Leírás

Mi történne, ha a keresztyének elköteleznék magukat, hogy egy teljes évig nem tesznek semmit anélkül, hogy meg ne kérdeznék: Mit tenne Jézus? Ez az elgondolkodtató és nyugtalanító kérdés indította Charles M. Sheldont, hogy megírja nagy sikerű klasszikusát, Az Ő nyomdokaint.

Mr. Maxwell, a raymondi nagytemplom kényelmes életet élő, hívei által megbecsült, remek szónoki képességekkel megáldott lelkipásztora egy szokatlan eset kapcsán rádöbben, mi mindent tenne másképp az ő helyében Jézus.
„Mit tenne Jézus?” – teszik fel a kérdést azután maguknak a lelkészhez csatlakozó kis csapat tagjai is, akik életében a Jézus lábnyomában való járás azt jelenti majd, hogy energiájukat, anyagi javaikat, tehetségüket valóban Istennek szánják oda, tekintet nélkül a következményekre.
Az Ő nyomdokain egyedi és különleges módon hívja olvasóit Krisztus követésére, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak vagy tesznek. Ön is izgalmas és inspiráló olvasmánynak fogja tartani e könyvet. Csatlakozzon ahhoz a sok millió olvasóhoz, akik már elfogadták ezt a felhívást!

Charles M. Sheldon 1857-ben született. 1889-től 1946-ban bekövetkezett haláláig a Central Congregational Church gyülekezet lelkésze volt a kansasi Topekában. 1920 és 1925 között egy országos keresztyén folyóirat (Christian Herald) főszerkesztőjeként dolgozott. Több mint ötven könyv szerzője, melyek közül a Ki az én testvérem? magyarul is megjelent kiadónknál. Az Ő nyomdokain a mai napig legnépszerűbb regénye, mely a WWJD (What would Jesus Do?) mozgalom alapjait teremtette meg, és csak az Egyesült Államokban 15 millió példányban kelt el.